NAH-wandelingen en bijeenkomsten

NAH BreincaféIedereen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) is met of zonder partner/begeleider lopend, achter een rollator, in een scootmobiel van harte welkom op de 4-seizoenenwandelingen. De zomerwandeling is op 14 juli en de herfstwandeling op 13 oktober van dit jaar. Verzamelen om 11.00 uur op de parkeerplaats van restaurant Thoen en Thans, Kerkweg 10, Oud-Zevenaar waar we om 11.15 uur vertrekken.  Na de tocht, die zo’n 4 km duurt, is het mogelijk om gezellig af te sluiten op het terras van het restaurant. Organisatie Gé Ruiter, altijd herkenbaar aan de rode kledij. Met als motto : “Niet aanmelden, gewoon komen!”

Dezelfde mensen worden ook van harte uitgenodigd voor bijeenkomsten van, voor en door NAH-lotgenoten op elke eerste dinsdag van de maand (10.00 uur -12.00 uur) bij Caleidoz, Steenhuizen 6, Zevenaar.

Recentelijk is gestart met bijeenkomsten van jongeren met NAH (18-40 jaar) op elke eerste maandag van de maand (19.30 uur- 21.30 uur) in proeflokaal Wittenburg, Markt 7, Zevenaar.

Kent u mensen met NAH, stel hen dan op de hoogte. Voor meer informatie kunt u  bellen met T. 0316-243204 of stuur een email naar b.vanhall@caleidoz.nl

Oude nieuwsberichten