Aan de slag

Aangenaam Wonen woonadviseurs
Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over uw woonsituatie of heeft u hulp nodig bij het invullen van de Gelderse Huistest? Geen probleem. Neem dan contact op met Christel Knaven van Caleidoz Welzijn via aangenaamwonen@caleidoz.nl of 0316 – 243200. Een van de vrijwillige woonadviseurs komt bij u langs voor een vrijblijvend advies.  Tijdens het bezoek helpt hij of zij u bij het invullen van de Gelderse Huistest. De test levert binnen enkele weken een persoonlijk woonadvies op. De woonadviseur kan precies vertellen waar u terecht kunt met vragen over dit advies of de uitvoering van oplossingen.

In de praktijk merken we dat de prijzen die in de Gelderse Huistest worden genoemd, niet altijd marktconform zijn. Houd hier rekening mee. Heeft u vragen neem dan voor de aanschaf van materialen of uitzetten van opdracht contact op met ons. De stimuleringsregeling wordt alleen uitgekeerd voor een op lijst genoemde preventieve aanpassing. Meer informatie: Christel Knaven, Caleidoz Welzijn aangenaamwonen@caleidoz.nl 

Aangenaam Wonen ondernemers
Misschien komt naar voren dat u een aantal aanpassingen in huis zou kunnen doorvoeren. Handig om te weten is dat veel aanpassingen vrij eenvoudig zelf aan te brengen zijn. Voor een aantal toepassingen is specialistische kennis noodzakelijk. Gespecialiseerde bedrijven zijn bekend met Aangenaam Wonen. Zij kunnen u van een advies op maat voorzien en op uw verzoek de aanpassingen voor u realiseren. Bent u huurder van een woning? Vraag dan, voordat u uw woning aanpast, advies aan uw verhuurder. Deze kan u ook informeren over de algemene spelregels die gelden voor het aanpassen van een huurwoning.

Ondernemers die u kunnen helpen:

Aangepast Wonen http://www.aangepastwonen.info
Aannemersbedrijf Ebbers http://www.ebbersgiesbeek.nl
Ahoud Schilders http://www.ahoud.nl
Ebbers Doe Het Zelf Markt http://www.ebbersdoehetzelf.nl
Hoveniersbederijf gebroeders Arends http://www.gebr-arends-hoveniers.nl
Senhorst Electro http://www.senhorst-electro.nl