Doedorp 2016

Doedorp is een bekedoedorpnd begrip onder de kinderen en ouders in Zevenaar. Elk jaar, in de laatste week van de zomervakantie, organiseren wij een geweldige vakantieweek, vol avontuur en spanning. Samen met een grote groep vrijwilligers en sponsors, proberen wij Doedorp elk jaar weer tot een groot succes te maken.

Dit jaar is Doedorp van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september op de zonneweide van voormalig zwembad de Breuly. Elk jaar hebben we een ander thema, deze keer gaan we terug in de tijd, het thema is VIKINGDORP.

Vrijwilligers en sponsoren
Vindt u het leuk om mee te draaien als vrijwilliger, neem dan contact op met de vrijwilligerscentrale van Caleidoz. Telefoon 0316 – 243 299 infovrijwilligerscentrale@caleidoz.nl

We willen als activiteit een legoplein maken. Dus heeft u nog lego thuis, waar u niets meer doet, wilt u dat dan doneren aan Doedorp?
Uiteraard zijn we op zoek naar sponsoren die ons willen ondersteunen met pallets, spijkers, knutselspullen en allerlei ander materiaal.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Barbara van Hall van Caleidoz Welzijn. b.vanhall@caleidoz.nl / 06-20634299.

Oude nieuwsberichten