Doedorp 40 jaar!!

DoedorpDit jaar organiseert Caleidoz voor de veertigste keer Doedorp. Reden te meer om een extra feestelijk tintje te geven aan deze vakantiespellenweek. De voorbereidingen zijn in volle gang.

De vakantieweek vol spanning en avontuur, bedoeld voor de kinderen van de basisschool, begon ooit als Bouwdorp bij de muziekschool, kreeg vervolgens de naam Dolle Pretpark en heet nu al jaren Doedorp. Het rugbyveld werd in 1980 verruild voor het Breulyterrein.

Op zondagmiddag 12 augustus is er een meeting/expositie voor alle (oud)vrijwilligers, (oud)sponsoren en andere genodigden. Mocht je nog leuke foto’s, boekjes of andere herinneringen hebben, wil je die dan opsturen naar reunie@doedorp.nl of afgeven aan de balie bij Caleidoz op Steenhuizen 6. Nadere informatie voor deze dag volgt nog.

Voor de kinderen start Doedorp op maandag 13 augustus en duurt t/m vrijdag 17 augustus, locatie de zonneweide bij de Breuly. Het thema is Sprookjesdorp. De voorverkoop van de weekkaarten start op 30 juni t/m 11 augustus bij Boek en Buro, Intertoys en de Spar. Leeftijd 6 t/m 12 jaar €22,00 en 4 t/m 5 jaar €9,50 De dagkaarten, verkrijgbaar aan de kassa op het Breulyterrein bedragen €6,50 en €4,00 Op vertoon van een Gelrepas zijn de kaarten gratis.

Voor een geslaagde week zijn we op zoek naar sponsoren die pallets, spijkers, knutselspullen en allerlei ander materiaal kunnen leveren. Wilt je als vrijwilliger helpen, neem dan contact op met de Vacaturebank van Caleidoz. Meer informatie: Barbara van Hall – b.vanhall@caleidoz.nl tel. 06-20634299

Oude nieuwsberichten