Sport en Spel

Bij Caleidoz Sport en Speluitleen kunnen particulieren, scholen, verenigingen, stichtingen en instellingen allerlei spellen en materialen lenen voor kinder-, familie-, buurt-, personeels-, schoolfeesten en sportdagen. Enkele voorbeelden zijn: Oud-Hollandse spelen, rad van avontuur, buttonapparaat, feestkramen met luifel, diverse sportbenodigdheden o.a. darts, volleybal en badminton. Hier is geen lidmaatschap of abonnement voor nodig.

Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden om het voor iedereen tot een geslaagde dag te maken. Kom vrijblijvend tijdens de openingstijden langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij zijn geopend op maandag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Een afspraak maken is ook mogelijk.

Sinds januari 2016 kunt u bij de sport- en speluitleen gebruikmaken van de Gelrepas. Hiermee krijgt u korting op het huren van al het materiaal.

Ons adres is: Steenhuizen 6 te Zevenaar. Deze locatie ligt binnen de parkeercirkel van de gemeente Zevenaar en parkeren aan Steenhuizen is alleen toegestaan voor vergunninghouders. Aan de Didamseweg is parkeren mogelijk met een parkeerkaart.

Bij het uitlenen gaat men akkoord met de de uitleenvoorwaarden. Voor meer informatie: bel tijdens de openingstijden naar 0316 – 34 19 27 of stuur een e-mail naar sportenspeluitleen@caleidoz.nl