Trefpunt Alleengaanden

Het Trefpunt is de ontmoetingsplek voor mensen zonder partner. Je kunt er vrijblijvend nieuwe contacten Poster-Trefpunt 2opdoen om samen activiteiten ondernemen. Elke eerste zaterdag van de maand organiseren we een bijeenkomst.

Bij de inloopbijeenkomsten van het Trefpunt kunt u in een ontspannen sfeer mensen ontmoeten die ook alleen wonen. De gemiddelde leeftijd is 60+, maar iedereen is welkom. Door met elkaar in gesprek te gaan, interesses en hobby’s te delen, kunnen nieuwe initiatieven ontstaan. Gezellig een kopje koffie drinken, samen gaan wandelen of naar de film gaan.

Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of zoek je bijvoorbeeld een fietsmaatje, kom dan eens kijken bij het Trefpunt of het iets voor je is.

Het eerstvolgende Trefpunt is op zaterdag 2 december van 14.00 – 16.00 uur op De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. U bent van harte welkom, een bezoekje verplicht u tot niets.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Godschalk van Caleidoz Welzijn, per telefoon (0316) 243 294 of mail f.godschalk@caleidoz.nl

 

Oude nieuwsberichten