Vervolg op Politieke Bingo een groot succes!

In aanloop naar de vervroegde gemeenteraadsverkiezingen, organiseerde het jongerenwerk van Caleidoz vorig jaar in november een Politieke Bingo. Gisteravond werd in jongerencentrum De Sfinx het vervolg gehouden. De politiek (burgemeester, wethouders, raads- en commissieleden van diverse partijen) ging het gesprek aan met vrijwilligers en bezoekers van jongerencentrum 4ALL in Zevenaar en De Sfinx in Lobith.

De jongeren kregen uitleg over hoe het nou precies werkt in de gemeente: hoe  is de formatie van de raad en het college gegaan? Wat doet de burgemeester en wat is nou precies de rol van de gemeenteraad? De jongerenwerkers en de vrijwilligers vertelden op hun beurt meer over het jongerenwerk: wat doet het jongerenwerk precies en voor wie? Wat doen onze vrijwilligers? Wat zijn aandachtspunten voor het jongerenwerk?

Genoeg stof om over te praten en dat werd dan ook zeker gedaan! Vragen voor elkaar en ervaringen werden uitgewisseld en van beide kanten werd de wens uitgesproken dit vaker te doen. Hier gaat het jongerenwerk van Caleidoz Welzijn dan ook zeker mee aan de slag!

Nogmaals dank aan alle aanwezigen: burgemeester Ella Schadd, wethouder Anita van Loon, wethouder Hans Winters, de politieke partijen (CDA, PvdA, Sociaal Zevenaar, Lokaal Belang en de SP) en natuurlijk ook de aanwezige vrijwilligers!

Foto Politieke Bingo 3 Foto Politieke Bingo 4

Oude nieuwsberichten