vrijwilligers

website

Vrijwilligers zijn hard nodig, niet alleen bij ons maar ook bij vele andere organisaties in en rond om Zevenaar.
De vele vrijwillige handen maken dat er een kleurrijk palet aan activiteiten en voorzieningen mogelijk gemaakt wordt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat vrijwilligers goed ondersteund worden en dat het vrijwilligerswerk goed in de steigers komt te staan.

Bent u op zoek naar een vrijwilliger of wilt u vrijwilligerswerk doen, kom eens bij ons langs of kijk verder op onze website: vrijwilligerscentrale of meteen op onze vacaturebank.

 

*** Dienstverlening ***

De vrijwilligerscentrale

De vrijwilligerscentrale heeft als doel vrijwilligerswerk in de gemeente Zevenaar te ontwikkelen en te ondersteunen. Middelen om deze doelen te bereiken zijn o.a. een jaarlijkse vrijwilligersmarkt (waar vrijwilligersorganisaties zich kunnen presenteren), deelname aan NL Doet (een dag waarop iedere Nederlander opgeroepen wordt een dag de handen uit de mouwen te steken) en cursussen voor vrijwilligersorganisaties.  Kortom, een kloppend hart in Zevenaar voor informatie, advies en ondersteuning.

Contactpersoon

Frank Godschalk/e-mail f.godschalk@caleidoz.nl 
De vrijwilligerscentrale: Telefoon 0316-243299

De vacaturebank

De vacaturebank van de vrijwilligerscentrale Zevenaar biedt u de mogelijkheid een voor u geschikte vrijwilligersfunctie te vinden en/of een vrijwilligersvacature aan te bieden. De vacaturebank bemiddelt  tussen degene die vrijwilligerswerk zoekt en de organisatie of instelling die dit werk aanbiedt. De bemiddeling wordt ondersteund door een digitale vacaturebank. Daarop kunt u  gegevens vinden van organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Heeft u belangstelling?

Voor meer informatie en persoonlijke bemiddeling bent u van harte welkom op ons kantoor van de Vrijwilligerscentrale Caleidoz, bezoekadres Steenhuizen 6, 6901 JL in Zevenaar. Wij zijn er op maandag t/m vrijdag  van 9.00 – 12.00u. Het beste kunt u eerst een afspraak maken.

Contactpersoon

Frank Godschalk/e-mail f.godschalk@caleidoz.nl 
De vacaturebank: Telefoon 0316-243299

Maatschappelijke stage

Het doel van het project Maatschappelijke Stage is het stimuleren van vrijwillige inzet onder jongeren. Een goede mogelijkheid daarvoor is het in contact brengen van scholieren uit het voortgezet onderwijs met vrijwilligersorganisaties. In samenwerking met  het Liemers College wordt aan dit project door 1 maatschappelijk makelaar gestalte gegeven.

Contactpersoon

Emmy van Aalten
Telefoon: 0316-332765 (ma-do) / E-mail: e.vanaalten@caleidoz.nl

Vrijwilligersverzekering

De Gemeente Zevenaar heeft een verzekering afgesloten waardoor de risico’s die gepaard gaan met vrijwilligerswerk, zo goed mogelijk zijn afgedekt. Caleidoz werkt hiervoor als tussenpersoon. Wilt u schade melden, kijk dan verder op onze website.

Contactpersoon

Frank Godschalk/e-mail f.godschalk@caleidoz.nl 
M. 06 13 86 63 93