Vrijwilliger

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich samen met ons sterk willen maken voor de jeugd en jongeren, volwassenen en ouderen in de gemeente Zevenaar.
We bieden veel verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, een interessante werkplek, veel zelfstandigheid en natuurlijk waar nodig begeleiding. We zijn niet alleen op zoek naar vrijwilligers voor bestaande activiteiten, maar staan ook open voor nieuwe ideeën.

Of het nu gaat om de Dagbesteding, het Jongerencentrum 4all, de activiteiten op De Hooge Bongert, mantelzorgondersteuning, bezoek opvangservice, bezoekdienst weduwen en weduwnaars, maaltijdvoorziening, vriendschappelijk contact, vrijwillige hulpdienst, thuisadministratie, adresbegeleiding, formulierenbrigade, … dit alles doen wij in samenwerking met vele vrijwilligers.

Heeft u of heb je interesse? Kom dan een keer langs of maak een afspraak tel. 0316-243299. We geven dan graag meer uitleg. Voor meer informatie over de vacatures kunt u ook alvast een kijkje nemen op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar/vacaturebank