Aanmelden Mantelzorgmarkt 12 november

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur

Op 10 november is het de Dag de Mantelzorger, deze hele week staat de mantelzorger centraal. Een reden voor de initiatiefnemers van het Mantelzorgcafé Zevenaar om, samen met de Gemeente en Caleidoz Welzijn, op 12 november tussen 10.00 en 16.00 uur weer een inspiratiemarkt te organiseren.

Zorg jij momenteel belangeloos voor een naaste? Dan ben jij van harte welkom in de Turmac Cultuurfabriek om je te laten inspireren en informeren. De markt is gratis; het enige dat je moet doen, is je van tevoren aanmelden!

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat de vragen van mantelzorgers over 8 vraaggebieden gaan: informatie & advies, persoonlijke begeleiding, emotionele steun, educatie, praktische hulp, vervangende zorg, financiële ondersteuning en materiële hulp.

Op de markt 2022 krijgen de mantelzorgers antwoord op al hun vragen! Tips, tools en ontmoeting staan centraal

Handzame folder

Iedere mantelzorger ontvangt een handzame folder met informatie over alle kraamhouders en andere belangrijke partijen in Zevenaar en omgeving. Minder papier en alles bij elkaar!

Extra waardering

Naast de antwoorden en informatie die mantelzorgers kunnen krijgen, wordt het vooral een leuke en gezellige dag. De markt wordt ook dit jaar afgesloten met iets extra’s, een blijk van waardering. Laat je verrassen op zaterdag 12 november!

Aanmelden kan tot en met 11 november.