Hoe is de dagbestedingsmarkt ervaren?

Op dinsdag 22 juni 2021 is er bij het Alzheimer Café Zevenaar een dagbestedingsmarkt gehouden. Er waren vertegenwoordigers aanwezig van de dagbestedingen van Caleidoz Zevenaar e.o., Liemerije (afdeling Anemoon), NOVA Zorg, Welzijn Pannerden en ’t Buurthuis Pannerden. Zij gaven informatie en lieten o.a. zien welke producten er gemaakt worden. Ook over de verschillende activiteiten werd er uitleg gegeven.

De aanwezige bezoekers waren enthousiast, vonden het interessant en leuk opgezet. Ook gaven ze aan dat er voor elk wat wils is. Daarnaast vonden de aanwezige organisaties het ook zinvol om met collega’s te netwerken. Deze avond is zeker voor herhaling vatbaar, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met de verschillende vormen van dagbesteding!

Graag zien we jullie weer bij het volgende Alzheimer Café op 28 september. Deze avond staat in het teken van Wereld Alzheimer Dag en  wordt verzorgd door Theater Aan De Lijn. Zij brengen “Wie van de drie heeft dementie”, een vrolijke clowneske voorstelling.

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Alzheimer Café Zevenaar