Caleidoz kijkt terug en vooruit

Continuiteit door verandering Caleidoz

Caleidoz trots op resultaat in 2019

Het lijkt lang geleden: 2019. Toen onze locaties het hele jaar open waren en talloze activiteiten en ontmoetingen plaatsvonden. Het is goed om daar nog kort bij stil te staan. In onze jaarrapportage leest u onze veranderagenda, doelen en bereikte resultaten. We zijn trots op de grote betrokkenheid, het brede bereik en de diversiteit van Caleidoz.

Lees hier onze jaarrapportages over 2019:

Caleidoz na corona

Na kort terugkijken, kijken we nu ook weer vooruit. Onze locaties zijn bijna 9 weken dicht geweest. We hebben op allerlei creatieve manieren sociale begeleiding op afstand geboden. De saamhorigheid en de betrokkenheid van vrijwilligers en medewerkers is enorm geweest. Caleidoz moet zich aanpassen aan de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Wat betekent dit concreet voor de dienstverlening van Caleidoz?

Wij kijken kritisch naar de werkzaamheden die wij doen. Door de Coronamaatregelen zullen activiteiten met minder deelnemers plaatsvinden. We houden ons aan de 1,5 meter richtlijn. Activiteiten kunnen niet doorgaan wanneer we ons niet aan deze richtlijnen kunnen houden. In de toekomst wordt duidelijk welke activiteiten opgestart kunnen gaan worden. Onze huiskamerprojecten, de Maatjes en Selamat Datang blijven bestaan.

Groepsbegeleiding

In verband met de RIVM maatregelen kan de groepsbegeleiding op Beumerskamp niet meer veilig opengaan. De deelnemers zijn inmiddels gevraagd aan te sluiten bij de groepsbegeleiding op de Hooge Bongert. De Hooge Bongert is net verbouwd en er is meer ruimte gekomen. Vanaf 8 juni start hier de groepsbegeleiding weer. Vanaf 1 september starten de andere activiteiten. De inloop op Beumerskamp gaat weer open op 1 juni. De groepsbegeleiding Dorpshuis Lobith start op 25 mei.

Overleg met de gemeente

Zoekt u naar het document ‘Continuïteit door Verandering’? Dit document is nog niet beschikbaar. Wij zijn hierover nog in gesprek met de gemeente.

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te informeren, via email, post of het internet. Wilt u de informatie delen? Graag! U kunt verwijzen naar deze website.

INFORMATIE

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op.
Tel. (0316) 24 32 04
info@caleidoz.nl