Informatie

Informatie Doesburg Caleidoz

Caleidoz in Doesburg helpt je graag op weg met de volgende informatie.

Tegenwoordig is alle informatie te vinden op het internet. Maar wat als je geen computer hebt of niet handig bent met internet op uw telefoon? Caleidoz heeft een telefoonkaart met belangrijke telefoonnummers speciaal ontwikkeld voor senioren.

Je kunt de telefoonkaart gratis ophalen op De Linie 4, 6982 AZ in Doesburg. De telefoonkaart kun je ook digitaal openen via deze link.

Ben je op zoek naar ondersteuning, en kun je het niet vinden bij Caleidoz? De vraagbaak website van de gemeente Doesburg legt uit hoe zorg, welzijn, wonen, werk en geldzaken in Doesburg geregeld zijn. Het wijst je de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven in je eigen buurt. Wij verwijzen je graag naar de website: vraagbaakdoesburg.nl.

In de Ontmoetingsgids voor Ouderen in Doesburg staan bijna 100 activiteiten die speciaal gericht zijn op senioren. Ze sluiten aan bij gedeelde interesses en brengen mensen samen. De digitale gids staat op de website van de gemeente Doesburg. De gedrukte gids is af te halen bij Caleidoz op De Linie 4, 6982 AZ in Doesburg.

Elke eerste woensdag van oktober vindt in Doesburg de Dag van de Ouderen plaats. Houd onze website en agenda in de gaten voor meer informatie over de eerstvolgende Dag van de Ouderen.

INFORMATIE

Serbez Basha
06 – 86 88 79 30
s.basha@caleidoz.nl

De Linie Doesburg:
maandag t/m vrijdag
09.00 uur – 16.00 uur
T. (0313) 82 00 30