Ondersteuning bij levensvragen

Ondersteuning levensvragen Caleidoz
Naarmate je ouder wordt, is de kans groter dat je wel eens piekert over levensvragen, maar niemand heeft om deze mee te delen. Speciaal hiervoor staat de ondersteuning bij levensvragen van Caleidoz voor je klaar.

Piekeren

Herinneringen ophalen helpt om bewust te blijven van je eigen kwaliteiten en je levenservaring. Maar het kan ook leiden tot piekeren. Op oudere leeftijd hebben mensen vaker een kleinere kenniskring, iemand om gedachten mee te delen.

Voorkom een sober gevoel

Misschien wil je je kinderen liever niet belasten met emotioneel geladen levensvragen. En wellicht kan je thuiszorgmedewerker niet de tijd en aandacht schenken die dit soort vragen nodig hebben. Als gevolg van het piekeren, kunnen slaapproblemen ontstaan. Minder energie en moedeloosheid veroorzaken vaak een somber gevoel.

Wij bieden een gesprekspartner

De ondersteuning bij levensvragen heeft als doel om mensen vanaf 55 jaar een gesprekspartner te bieden. Dit is een geschoolde vrijwilliger (55+) die open staat voor verdiepende gesprekken en bij jou thuis langskomt. Praten over levensvragen kan je grote opluchting bieden. Je kunt je emotionele en psychische evenwicht hervinden. Dat schept ruimte voor nieuwe sociale contacten en activiteiten.

Corona

Wegens coronamaatregelen hebben onze activiteiten een tijdje alleen op afstand plaatsgevonden. Vanaf 9 juni 2020 is huis- en kantoorbezoek op De Linie weer mogelijk. Voor nieuwe aanvragen dien je je aan te melden bij Wilma Langeveld via de contactgegevens hiernaast.

INFORMATIE EN AANMELDING

Wilma Langeveld
Tel. (0313) 82 00 30
Tel. 06 – 12 29 27 12
w.langeveld@caleidoz.nl