Dagbesteding

Voor wie?
De dagbesteding  is er voor zelfstandig wonende ouderen in Doesburg, Angerlo, Giesbeek en Lathum. De op maat aangeboden activiteiten bieden structuur aan het leefpatroon en ondersteunen de zelfstandigheid. Het is fijn voor de eventuele partner of mantelzorger te weten dat zijn/haar relatie een zinvolle dagbesteding heeft.

Het dagprogramma
De ochtend begint samen met een kop koffie/thee. Daarna starten activiteiten in de vorm van spel, creativiteit, geheugentraining en beweging. Hierdoor worden vaardigheden vergroot en nieuwe ideeën voor vrijetijdsbesteding gecreëerd. Het niveau van de activiteiten wordt per deelnemer bekeken. Tussen de middag bieden we een heerlijke warme maaltijd. Nadien is er, voor wie de behoefte heeft, gelegenheid om te rusten in een aparte ruimte. Bij de dagbesteding speelt het onderlinge contact een grote rol.

Waar en Wanneer?
Locatie Beumerskamp, Breedestraat 39, 6983 AC in Doesburg.
maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Vervoer
De bezoekers van de dagbesteding kunnen met de PlusBus gehaald en thuisgebracht worden .

Kosten en aanmelding
Voor de dagbesteding heeft u een indicatie nodig van de WMO. U betaalt afhankelijk van het inkomen een eigen bijdrage. De WMO is bereikbaar van maandag t/m donderdag 9:00 -10:00 uur via 0313-481385. Inloopspreekuur op de Linie 4 maandag t/m donderdag van 10:00 -12:00 uur.

Kennismaken
Wilt u komen kijken of de dagbesteding iets voor u is dan bent u van harte welkom.
U kunt hiervoor een afspraak maken via 0313-820035 of dagbesteding@caleidoz.nl.