Vervoer

Vervoer Caleidoz

Wil je graag op pad, maar is het openbaar vervoer niet geschikt voor je? Dan biedt de gemeente Doesburg twee mogelijkheden.

De Hulpdienst Vervoer regelt vervoer en begeleiding naar medische afspraken in Doesburg en omgeving. Deze hulpdienst is alleen bedoeld voor afspraken met artsen, therapeuten of medisch onderzoek. Het vervoer wordt verzorgd door vrijwilligers met hun eigen auto. Zij nemen alle tijd om je hierbij te begeleiden.

In dit document vind je alle informatie. Een rit van de Hulpdienst Vervoer kun je aanvragen bij de Linie van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur  Tel. (0313) 82 00 30.

Corona
Om coronabesmetting te voorkomen gelden de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Er kan slechts 1 persoon worden vervoerd. Als er begeleiding nodig is gebeurt dit door de vrijwillige chauffeur.
  • Tijdens de rit is een mondkapje verplicht.
  • Er is ontsmettende gel voor de handen in de auto aanwezig.
  • Ben je verkouden of heb je koorts? Wacht dan met het maken van een afspraak! Loopt er al een afspraak? Zeg die dan af!

De PlusBus is een dienstverlening van de Stichting Aangepast Vervoer. Het verzorgt aangepast vervoer van deur tot deur voor inwoners van de gemeente Doesburg in de leeftijd 55 plus. Het is speciaal voor mensen met een functiebeperking of rolstoelgebruik, of voor mensen die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. De PlusBus brengt je naar familie, het gemeentehuis, de dokter of een winkel.

In dit document vind je alle informatie. Als je gebruik wilt maken van de PlusBus, kun je contact opnemen op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 11.30 via Tel. 06 – 41 91 77 57. Je kunt ook een email sturen naar plusbus.doesburg@gmail.com.

Corona
Wegens coronamaatregelen rijdt de plusbus beperkt. Neem contact op voor meer informatie.

INFORMATIE EN AANMELDING

Hulpdienst Vervoer  
Tel. (0313) 82 00 30
Bereikbaar maandag t/m vrijdag 09.00 en 16.00 uur

Plusbus Vervoer
Tel. 06 – 41 91 77 57
plusbusdoesburg@gmail.com
Bereikbaar maandag t/m vrijdag 08.30 en 11.30 uur