Ondersteuning bij levensvragen

Ondersteuning levensvragen Caleidoz
Naarmate u ouder wordt, is de kans groter dat u wel eens piekert over levensvragen, maar niemand heeft om deze mee te delen. Speciaal hiervoor staat de ondersteuning bij levensvragen van Caleidoz voor u klaar.

Piekeren

Herinneringen ophalen helpt om bewust te blijven van uw eigen kwaliteiten en uw levenservaring. Maar het kan ook leiden tot piekeren. Op oudere leeftijd hebben mensen vaker een kleinere kenniskring, iemand om gedachten mee te delen.

Voorkom een sober gevoel

Misschien wilt u uw kinderen liever niet belasten met emotioneel geladen levensvragen. En wellicht kan uw thuiszorgmedewerker niet de tijd en aandacht schenken die dit soort vragen nodig hebben. Als gevolg van het piekeren, kunnen slaapproblemen ontstaan. Minder energie en moedeloosheid veroorzaken vaak een somber gevoel.

Wij bieden een gesprekspartner

De ondersteuning bij levensvragen heeft als doel om mensen vanaf 55 jaar een gesprekspartner te bieden. Dit is een geschoolde vrijwilliger (55+) die open staat voor verdiepende gesprekken en bij u thuis langskomt. Praten over levensvragen kan u grote opluchting bieden. U kunt uw emotionele en psychische evenwicht hervinden. Dat schept ruimte voor nieuwe sociale contacten en activiteiten.

Corona

Wegens coronamaatregelen hebben onze activiteiten een tijdje alleen op afstand plaatsgevonden. Vanaf 9 juni 2020 is huis- en kantoorbezoek op De Linie weer mogelijk. Voor nieuwe aanvragen dient u zich aan te melden bij Wilma Langeveld via de contactgegevens hiernaast.

INFORMATIE EN AANMELDING

Wilma Langeveld
Tel. (0313) 82 00 30
Tel. 06 – 12 29 27 12
w.langeveld@caleidoz.nl