Ouderenadvies

Ouderenadvies Caleidoz
Heeft u vragen over de regelgeving of voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn, financiën of zorg? De sociaal werkers van Caleidoz kunnen u informatie geven, advies bieden en u op weg helpen. Wij ondersteunen en begeleiden u graag bij het zo zelfstandig en comfortabel mogelijk ouder worden.

Vrijwillige ouderenadviseurs

Naast de sociaal werkers, zijn er ook vrijwillige ouderenadviseurs (VOA). Zij zijn speciaal opgeleid en nemen rustig de tijd om met u te overleggen. Ook kunnen zij helpen bij het invullen van formulieren of het bijhouden van uw administratie. U blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw situatie en de keuzes die u maakt. De ouderenadviseurs gaan samen met u op zoek naar het antwoord op uw vragen.

U kunt bij ons terecht met vragen

Ouderenadvies is voor alle senioren en hun mantelzorgers in Doesburg. Daarnaast bieden wij ouderenadvies op het Gelders Eiland en Zevenaar. U mag altijd vrijblijvend en zonder kosten advies vragen aan onze ouderenadviseurs. Als u het prettiger vindt om thuis bezocht te worden, is het ook mogelijk om hier een afspraak voor te maken (zie Huisbezoek).

Corona

Wegens coronamaatregelen hebben onze activiteiten een tijdje alleen op afstand plaatsgevonden. Vanaf 9 juni 2020 is huis- en kantoorbezoek op De Linie weer mogelijk. Voor nieuwe aanvragen dient u zich aan te melden bij Wilma Langeveld via de contactgegevens hiernaast.

LOCATIE

Caleidoz De Linie
De Linie 4
6982 AZ in Doesburg

DATUM EN TIJD

Inloopspreekuur
Elke woensdag
Tussen 10.00 uur en 11.00 uur

INFORMATIE EN AANMELDING

Wilma Langeveld
Tel. (0313) 82 00 30
Tel. 06 – 12 29 27 12
w.langeveld@caleidoz.nl