Ondersteuning na verlies dierbare

Ondersteuning verlies dierbare Caleidoz
Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Als nabestaande is het belangrijk om voldoende steun te krijgen en om over het verlies te kunnen blijven praten. Caleidoz kan u hierbij helpen.

Praten

Een ervaren vrijwilliger komt één of twee keer in de maand bij u op bezoek, om te praten over wat er allemaal op u afkomt en wat u als gevolg daarvan doormaakt. Onze vrijwilligers begrijpen uit eigen ervaring wat het betekent om een partner te verliezen. Zij staan altijd onder supervisie van een beroepskracht.

Antwoordkaart

De gemeente Zevenaar maakt nabestaanden per post attent op deze ondersteuning van Caleidoz. Door middel van een antwoordkaart kunt u aangeven graag vrijblijvend contact met ons te hebben. Vervolgens krijgt u meer informatie door middel van een telefonisch gesprek. Daarbij kunt u aangeven of wij iets voor u kunnen betekenen.

Kennismaking

Als uit ons gesprek blijkt dat u belangstelling heeft, wordt een afspraak gemaakt voor een kennismaking met een vrijwilliger. U kunt met de vrijwilliger afspreken hoe vaak u graag bezocht zou willen worden. Ook indien u belangstelling heeft om vrijwilliger te worden bij de ondersteuning van mensen die een dierbare hebben verloren, kunt u contact met ons opnemen.

INFORMATIE EN AANMELDING

Gerda Slangewal
Via Servicedesk Caleidoz
Tel. (0316) 24 32 04