Ondersteuning na verlies dierbare

Ondersteuning verlies dierbare Caleidoz

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Als nabestaande is het belangrijk om voldoende steun te krijgen. En om over het verlies te kunnen blijven praten. Caleidoz kan je hierbij helpen.

Praten
Een ervaren vrijwilliger komt één of twee keer in de maand bij je op bezoek. Je kunt met hem of haar praten over wat er allemaal op je afkomt en wat je doormaakt. Onze vrijwilligers begrijpen uit eigen ervaring wat het betekent om een partner te verliezen. Zij staan altijd onder supervisie van een beroepskracht.

Antwoordkaart
De gemeente Zevenaar maakt nabestaanden per post attent op deze ondersteuning van Caleidoz. Door middel van de antwoordkaart kun je aangeven dat je graag vrijblijvend contact met ons wilt hebben. Er volgt dan een telefonisch gesprek, waarin we je meer informatie geven en je kunt aangeven of wij iets voor je kunnen betekenen.

Kennismaking
Als uit ons gesprek blijkt dat je belangstelling hebt, wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismaking met een vrijwilliger. Je kunt met de vrijwilliger afspreken hoe vaak je bezocht zou willen worden. Ook wanneer je belangstelling hebt om vrijwilliger te worden bij de ondersteuning van mensen die een dierbare hebben verloren, verzoeken we je om contact met ons op te nemen.

INFORMATIE EN AANMELDING

Frank Godschalk
Tel. 06 – 13 86 63 93
f.godschalk@caleidoz.nl