Ouderenadvies

Ouderenadvies Caleidoz

Heb je vragen over de regelgeving of voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn, financiën of zorg? De sociaal werkers van Caleidoz kunnen je informatie geven, advies bieden en je op weg helpen. Wij ondersteunen en begeleiden je graag bij het zo zelfstandig en comfortabel mogelijk ouder worden.

Vrijwillige ouderenadviseurs

Naast de sociaal werkers, zijn er ook vrijwillige ouderenadviseurs (VOA). Zij zijn speciaal opgeleid en nemen rustig de tijd om met je te overleggen. Ook kunnen zij helpen bij het invullen van formulieren of het bijhouden van uw administratie. Je blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw situatie en de keuzes die je maakt. De ouderenadviseurs gaan samen met jou op zoek naar het antwoord op je vragen.

Je kan bij ons terecht met vragen

Ouderenadvies is voor alle ouderen en hun mantelzorgers in Zevenaar. Daarnaast bieden wij ouderenadvies in Zevenaar en Doesburg. Je mag altijd vrijblijvend en zonder kosten advies vragen aan onze ouderenadviseurs. Als je het prettiger vindt om thuis bezocht te worden, is het ook mogelijk om hier een afspraak voor te maken.

INFORMATIE EN AANMELDING