Mantelzorger Inspiratiemarkt & High tea

Op zaterdag 13 november organiseert Netwerkoverleg Mantelzorgondersteuning een inspiratiemarkt voor mantelzorgers in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. De markt is ingedeeld in 3 diverse pleinen:

  • Het lotgenotenplein: hier vind je informatie op het gebied van lotgenotenondersteuning
  • Het kennisplein: een plek waar je de juiste kennis over de ziekte van de zorgvrager kunt vinden
  • Het respijtzorgplein: informatie over passende ondersteuning om het mantelzorgen vol te blijven houden en mogelijkheden voor de mantelzorger om meer tijd voor zichzelf te vinden

High tea en mantelzorgtas
Naast de informatie die mantelzorgers kunnen krijgen, wordt het vooral een leuke en gezellige dag. Geniet lekker van een high tea in Grand Café Hal12, het restaurant van de Turmac Cultuurfabriek. Bovendien ontvangt elke deelnemer een mantelzorgtas met informatie én een leuke attentie.

Aanmelden kan tot 6 november!
Zorg jij belangeloos voor een naaste? Dan ben jij van harte welkom op deze gratis Mantelzorger-inspiratiemarkt. De dag is verdeeld in 3 tijdsblokken namelijk van 9.00 tot 11.30 uur — van 11.00 tot 13.30 uur — van 13.00 tot 15.30 uur.
Wees er op tijd bij want het aantal plaatsen is beperkt tot 100 per tijdsblok. Meld je vandaag nog aan via: www.caleidoz.nl/aanmelden-mantelzorgmarkt/

* Mocht blijken dat er zich meer dan 300 mensen aanmelden, dan ontvangen de eerste 200 van deze geïnteresseerden toch een attentie van de Rotary Zevenaar.