SAMEN TEGEN CORONA

De zomer loopt alweer op haar einde, we hopen dat jullie volop hebben genoten van het mooie weer. Inmiddels zijn onze locaties (gedeeltelijk) geopend en starten activiteiten op. Toch benadrukt minister-president Rutte tijdens de laatste persconferentie dat we waakzaam moeten blijven. De besmettingen nemen toe en juist nu is het heel belangrijk dat we ons houden aan een aantal maatregelen.

Caleidoz en daarmee alle medewerkers, hanteren de richtlijnen van het RIVM. We blijven thuis bij klachten, hoesten en niezen in elleboog of papieren zakdoek, wassen regelmatig onze handen en houden 1,5 meter afstand. Wij proberen de groepsgrootte zoveel mogelijk aan te passen aan de beschikbare ruimte, zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om 1,5 meter afstand aan te houden. En we plannen, daar waar mogelijk, activiteiten buiten in. Soms betekent het, helaas, dat een activiteit geen doorgang kan vinden omdat we de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers vooropstellen.

We merken dat het soms lastig is om afstand te houden, laten we elkaar helpen door elkaar aan te spreken en een voorbeeld voor elkaar te zijn. Alleen samen kunnen we dit doen. #samentegencorona

INFORMATIE

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op.
Tel. (0316) 24 32 04
info@caleidoz.nl