Menu sport en spel

Om de keuze van spellen makkelijker te maken hebben we een aantal spelpakketten samengesteld. Klik voor de inhoud  op de link van een pakket:

- Jeugdspelpakket 1
- Jeugdspelpakket 2
- Jeugdspelpakket 3
- Funpakket 1
- Funpakket 2
- Funpakket 3
- Oud Hollandsspelpakket 1
- Oud Hollandsspelpakket 2

Sport en Spel

Bij Caleidoz Sport en Speluitleen kunnen particulieren, scholen, verenigingen, stichtingen en instellingen allerlei spellen en materialen lenen voor kinder-, familie-, buurt-, personeels-, schoolfeesten en sportdagen. Enkele voorbeelden zijn: Oud-Hollandse spelen, rad van avontuur, buttonapparaat, feestkramen met luifel, diverse sportbenodigdheden o.a. darts, volleybal en badminton. Hier is geen lidmaatschap of abonnement voor nodig.

Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden om het voor iedereen tot een geslaagde dag te maken. Kom vrijblijvend tijdens de openingstijden langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij zijn geopend op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken is ook mogelijk.

Bij de sport- en speluitleen kunt u gebruikmaken van de Gelrepas. Hiermee krijgt u korting op het huren van al het materiaal.

Ons adres is: Steenhuizen 6 te Zevenaar. Deze locatie ligt binnen de parkeercirkel van de gemeente Zevenaar en parkeren aan Steenhuizen is alleen toegestaan voor vergunninghouders. Aan de Didamseweg is parkeren mogelijk met een parkeerkaart.

Bij het uitlenen gaat men akkoord met de de uitleenvoorwaarden. Voor meer informatie: bel tijdens de openingstijden naar 0316-34 19 27 of stuur een e-mail naar sportenspeluitleen@caleidoz.nl