Vrijwilligers maken het verschil

De Helden van Caleidoz

Caleidoz kan haar werk in de gemeenten uitvoeren, dankzij honderden enthousiaste vrijwilligers. Samen met ons netwerk zorgen wij voor het welzijn van iedereen. De Vrijwilligerscentrale en de Vrijwillige Hulpdienst maken dan ook een belangrijk onderdeel uit van onze brede welzijnsorganisatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die op welke manier dan ook willen bijdragen.

“Natuurlijk is het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander. Maar het contact met collega’s is zeker ook belangrijk. Het geeft structuur aan mijn eigen leven.” Vrijwilliger bij Caleidoz

Waarom vrijwilligerswerk?

Er zijn wel honderd redenen om vrijwilligerswerk te doen. Het is een goede kans om je kennis, ervaring en creativiteit op een zinvolle manier in te zetten. Dit kun je met anderen delen of jezelf verder ontwikkelen. Vrijwilligerswerk brengt je in contact met mensen en laat je nieuwe dingen proberen. Wil jij er ook zijn voor een ander?

Caleidoz brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heb je interesse in vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar een vrijwilliger? Kijk dan eens op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl . Heb je hierbij hulp nodig, neem dan gerust contact op. Wij zijn ook altijd benieuwd naar nieuwe ideeën!

Vrijwilligersreglement

In het Vrijwilligersreglement vind je alle informatie die voor jou, als vrijwilliger van Caleidoz, van belang kunnen zijn.
Klik op: Vrijwilligersreglement

Op zoek naar vrijwilligerswerk?