Vrijwilligers maken het verschil

De Helden van Caleidoz

Caleidoz kan haar werk in de gemeenten uitvoeren, dankzij honderden enthousiaste vrijwilligers. Samen met ons netwerk zorgen wij voor het welzijn van iedereen. De Vrijwilligerscentrale en de Vrijwillige Hulpdienst maken dan ook een belangrijk onderdeel uit van onze brede welzijnsorganisatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die op welke manier dan ook willen bijdragen.
“Natuurlijk is het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander. Maar het contact met collega’s is zeker ook belangrijk. Het geeft structuur aan mijn eigen leven.” Vrijwilliger bij Caleidoz

Waarom vrijwilligerswerk?

Er zijn wel honderd redenen om vrijwilligerswerk te doen. Het is een goede kans om uw kennis, ervaring en creativiteit op een zinvolle manier in te zetten. Dit kun je met anderen delen of jezelf verder ontwikkelen. Vrijwilligerswerk brengt je in contact met mensen en laat je nieuwe dingen proberen. Wil jij er ook zijn voor een ander?
Caleidoz brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heb je interesse in vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar een vrijwilliger? Geef je op door middel van ons aanmeldformulier onder aan deze pagina, of neem contact met ons op via een van de onderstaande wegen. Wij zijn ook altijd benieuwd naar nieuwe ideeën!

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Bezoek de website: WeHelpen
Caleidoz heeft haar krachten gebundeld met het professionele platform WeHelpen. WeHelpen heeft ruime ervaring in het matchen van hulpvragen. Er is een team van vrijwilligers dat aanbod en vraag toetst. En er worden adviezen gegeven over het veilig gebruiken van de dienst. Dit maakt WeHelpen tot dé plek om snel en veilig vrijwillige hulp aan te bieden en hulp te vragen.
WeHelpen heeft een website: WeHelpen.nl en een app: ‘Whapp’. De app Whapp kun je zien als een snelle matchmaker, te installeren op je mobiele telefoon. De website WeHelpen.nl is te vergelijken met een online marktplaats. Maak snel en makkelijk een account aan, en ga aan de slag.
Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een profiel? Jouw hulp of hulpvraag goed formuleren? Of heb je andere vragen over het platform? Neem dan contact op met de Caleidoz Servicedesk, (0316) 24 32 04 (maandag t/m vrijdag 09.00 tot 14.00 uur) of mail servicedesk@caleidoz.nl.
Bezoek de website: Vrijwilligerswerk Gelderland
De Vrijwilligerscentrale van Caleidoz is hét informatiecentrum voor vrijwilligerswerk in de hele gemeente Zevenaar. Diverse soorten organisaties bieden via onze vacaturebank vrijwilligerswerk aan, bijvoorbeeld:
– Non-profitorganisaties
– Sportclubs
– Verenigingen
– Welzijnsinstellingen
– Verzorgingshuizen
– Verpleeghuizen
De vrijwilligerscentrale is elke ochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur aanwezig bij de Turmac Cultuurfabriek: Kerkstraat 27, 6901 AA in Zevenaar. Voor meer informatie en persoonlijke begeleiding ben je van harte welkom. Je kunt telefonisch een afspraak maken op Tel. (0316) 24 32 99. Lees ook deze flyer.

Bezoek de website: Buurtacademie Doesburg

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Doesburg? Dan kun je altijd even bij Caleidoz langskomen op De Linie 4, 6982 AZ Doesburg. Bij vragen of voor het maken van een afspraak, kun je contact opnemen met Tel. (0313) 82 00 30. Voor informatie over vrijwilligerswerk bij andere organisaties in Doesburg, mail naar h.rensen@cambio.nl of kijk eens op de vacaturebank van de Buurtacademie Doesburg.

Vrijwilliger worden?

Zoek contact met de Vrijwilligerscentrale!

Meld u aan als vrijwilliger bij Caleidoz door onderstaande formulier in te vullen.