Dagbesteding Zevenaar

Bij Caleidoz kun je terecht voor dagbesteding met of zonder indicatie. Vanuit onze locaties in gemeente Zevenaar en Doesburg bieden wij een zinvolle invulling aan de dag. Dagbesteding is er voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben. Als je nog zelfstandig woont, kun je zo eenvoudig andere mensen ontmoeten in een gezellige sfeer. In onze huiskamers is er heel veel mogelijk. Wij organiseren leuke en leerzame activiteiten en brengen zo mensen bij elkaar.

Zelf de regie houden

Wij vinden het belangrijk dat onze dagbesteding past bij onze bezoekers. Bij Caleidoz heb je zelf de regie in handen. We kijken samen wat jij wilt en kunt. Wij sluiten onze activiteiten hier op aan, maar dagen je ook uit. En waar je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.

Laagdrempelig

Dankzij laagdrempelige inzet van professionals en vrijwilligers kan een doorverwijzing naar duurdere zorgaanbieders vaak worden voorkomen en kunnen mensen langer thuis blijven wonen.

Mantelzorgondersteuning

Ben je mantelzorger? Onze dagbesteding kan een prettige ondersteuning zijn bij de dagelijkse mantelzorgtaken.

Digitale Huiskamers

Sinds kort hebben wij ook Digitale Huiskamers. In de Digitale Huiskamer van Caleidoz kunnen vrijwilligers met ouderen beeldbellen via een Ipad. De huiskamer geeft structuur aan de dag en zorgt voor een fijne afleiding.

Indicatie WMO / WLZ

Om deel te kunnen nemen aan de groepsbegeleiding, is een indicatie van de WMO (gemeente Zevenaar) nodig. Caleidoz helpt je graag bij deze aanvraag. Lees meer over maatschappelijke ondersteuning op de website van de Gemeente Zevenaar.

Je kunt mogelijk ook deelnemen met een WLZ-indicatie. Vervoer op maat is te realiseren. Ook organiseren wij groepsbegeleiding in Lobith.

Corona

Caleidoz volgt de maatregelen van het RIVM. We werken met aangepaste groepsgroottes en hebben een aantal regels opgesteld.

DAG EN TIJD

Maandag t/m vrijdag
09.30 – 16.30 uur

Download hier onze flyer

LOCATIE

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3
6903 DA Zevenaar
Tel. (0316) 52 66 66

INFORMATIE EN AANMELDING

Servicedesk 0316 24 32 04

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 14.00 uur