Mantelzorgers

.Als mantelzorger vervul je al dan niet bewust een belangrijke taak waarmee je niet zomaar kunt stoppen. Je wilt immers je hulpbehoevende naaste niet in de steek laten en helpt waar mogelijk. Wanneer het je eigen familie betreft lijkt het zelfs als vanzelfsprekend om te zorgen. Je maakt er geen probleem van maar ondervindt dat het takenpakket wel impact heeft op je eigen leven.

Caleidoz biedt op diverse manieren hulp aan ondersteuning en begeleiding voor mantelzorgers.
Het informeren van mantelzorgers gebeurt via de nieuwsbrief. We betrekken ook verenigingen en organisaties, gaan met hen in gesprek om te kijken wat zij kunnen betekenen voor mantelzorgers en mensen met een hulpvraag. Zorgprofessionals kunnen via de mail de sociale kaart voor mantelzorgondersteuning bij de gemeente Zevenaar aanvragen.

Contact

Frank Godschalk, sociaal werker van Caleidoz Welzijn, ondersteunt mantelzorgers bij het vinden van een betere balans tussen de zorgtaak en de andere bezigheden.
Frank Godschalk E-mail: mantelzorg@caleidoz.nl Telefoon: (0316)–24 32 94

Je kunt ook contact opnemen via het algemene e-mailadres voor mantelzorg; info@mantelzorgzevenaar.nl
Telefoon(0316)-44 10 28
Op de website www.mantelzorgzevenaar.nl staat een contactformulier. Wanneer je dat invult wordt er binnen 1 à 2 werkdagen contact met je opgenomen.

 

MANTELZORGCOMPLIMENT

Met een compliment steekt de gemeente Zevenaar jaarlijks een hart onder de riem van de mantelzorger. Indien je hiervoor een aanmeldformulier invult, bepaalt de gemeente of de aanvraag terecht is. Wanneer je het mantelzorgcompliment kan aanvragen staat vermeldt in de krant, op onze website en in de nieuwsbrief via mantelzorg@caleidoz.nl 

MANTELZORGBLOEMETJE

Op 10 november is de dag van de mantelzorg. Mensen die mantelzorg ontvangen kunnen jaarlijks als dank, bij Caleidoz een bloemetje aanvragen voor hun mantelzorger. De bloemetjes worden door vrijwilligers in de gemeente Zevenaar bezorgd. De start van deze actie staat in de krant en op onze website.

Activiteiten

er zijn nog geen activiteiten of nieuws