Ondersteuning na verlies dierbare

Ondersteuning verlies dierbare Caleidoz

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Als nabestaande is het belangrijk om voldoende steun te krijgen. En om over het verlies te kunnen blijven praten. Caleidoz kan je hierbij helpen.

Praten

Een ervaren vrijwilliger komt één of twee keer in de maand bij je op bezoek. Je kunt met hem of haar bespreken wat er allemaal op je afkomt en wat je als gevolg daarvan doormaakt. Onze vrijwilligers begrijpen uit eigen ervaring wat het betekent om een partner te verliezen. Zij staan altijd onder supervisie van een beroepskracht.

Antwoordkaart

De gemeente Zevenaar maakt nabestaanden per post attent op deze ondersteuning van Caleidoz. Door middel van een antwoordkaart kun je aangeven graag vrijblijvend contact met ons te hebben. Vervolgens krijg je meer informatie door middel van een telefonisch gesprek. Daarbij kun je aangeven of wij iets voor je kunnen betekenen. Uiteraard mag je ook zelf contact opnemen met Caleidoz.

Kennismaking

Als uit ons gesprek blijkt dat je belangstelling hebt, wordt een afspraak gemaakt voor een kennismaking met een vrijwilliger. Je kunt met de vrijwilliger afspreken hoe vaak je graag bezocht zou willen worden. Ook indien je belangstelling hebt om vrijwilliger te worden bij de ondersteuning van mensen die een dierbare hebben verloren, vragen we je graag om contact met ons op te nemen.

INFORMATIE EN AANMELDING

Frank Godschalk
Tel. 06 – 13 86 63 93
f.godschalk@caleidoz.nl