Ouderenadvies

Ouderenadvies Caleidoz

Heb je vragen over de regelgeving of voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn, financiën of zorg? De sociaal werkers van Caleidoz kunnen je informatie geven, advies bieden en je op weg helpen. Wij ondersteunen en begeleiden je graag bij het zo zelfstandig en comfortabel mogelijk ouder worden.

Vrijwillige ouderenadviseurs

Naast de sociaal werkers, zijn er ook vrijwillige ouderenadviseurs (VOA). Zij zijn speciaal opgeleid en werken onder de verantwoordelijkheid van de sociaal werker van Caleidoz. De ouderenadviseur neemt rustig de tijd om met je te overleggen. Hij/Zij kan helpen bij het invullen van formulieren of het bijhouden van de administratie. Je blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw situatie en de keuzes die je maakt. De ouderenadviseur gaat samen met jou op zoek naar het antwoord op je vragen.

Je kunt bij ons terecht met vragen

Ouderenadvies is voor alle senioren en hun mantelzorgers in de gemeenten Zevenaar en Doesburg. Je mag altijd vrijblijvend en zonder kosten advies vragen aan onze ouderenadviseurs. Als je het prettiger vindt om thuis te worden bezocht, is het ook mogelijk om hier een afspraak voor te maken.

Huisbezoek

Wil je liever informatie en advies in je eigen omgeving? Eens rustig overleggen over jouw persoonlijke situatie? In dat geval kun je een huisbezoek aanvragen bij de sociaal werkers, zie contactgegevens hiernaast.

Bekijk hier ons filmpje>

LOCATIE ZEVENAAR

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3
6903 DA in Zevenaar

INFORMATIE EN AANMELDING

Christel Knaven
M. 06 – 51 72 97 64
c.knaven@caleidoz.nl

Judith Pelgrom
M. 06 – 30 15 52 95
j.pelgrom@caleidoz.nl

LOCATIE DOESBURG

De Linie
De Linie 4
6982 AZ Doesburg

INFORMATIE EN AANMELDING

Wilma Langeveld
Tel.  (0313) 82 00 30
M. 06 – 12 29 27 12
w.langeveld@caleidoz.nl