Ouderenadvies

Ouderenadvies Caleidoz
Heeft u vragen over de regelgeving of voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn, financiën of zorg? De sociaal werkers van Caleidoz kunnen u informatie geven, advies bieden en u op weg helpen. Wij ondersteunen en begeleiden u graag bij het zo zelfstandig en comfortabel mogelijk ouder worden.

Vrijwillige ouderenadviseurs

Naast de sociaal werkers, zijn er ook vrijwillige ouderenadviseurs (VOA). Zij zijn speciaal opgeleid en nemen rustig de tijd om met u te overleggen. Ook kunnen zij helpen bij het invullen van formulieren of het bijhouden van uw administratie. U blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw situatie en de keuzes die u maakt. De ouderenadviseurs gaan samen met u op zoek naar het antwoord op uw vragen.

U kunt bij ons terecht met vragen

Ouderenadvies is voor alle senioren en hun mantelzorgers in Zevenaar. Daarnaast bieden wij ouderenadvies op het Gelders Eiland en Doesburg. U mag altijd vrijblijvend en zonder kosten advies vragen aan onze ouderenadviseurs. Als u het prettiger vindt om thuis bezocht te worden, is het ook mogelijk om hier een afspraak voor te maken.

LOCATIE

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3, 6903 DA in Zevenaar

INFORMATIE EN AANMELDING

Christel Knaven
c.knaven@caleidoz.nl

Judith Pelgrom
j.pelgrom@caleidoz.nl

Tel. (0316) 24 32 00