Ouderen- en volwassenenadvies

Heb je vragen over de regelgeving of voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn, financiën of zorg? De sociaal werkers van Caleidoz kunnen je informatie geven, advies bieden en je op weg helpen. Wij ondersteunen en begeleiden je graag bij het zo zelfstandig en comfortabel mogelijk ouder worden.

Je kunt bij ons terecht met vragen

Ouderen- en volwassenenadvies is voor alle senioren, volwassenen en hun mantelzorgers in de gemeenten Zevenaar. Voor de gemeente Doesburg is Caleidoz uitsluitend gericht op ouderenadvies. Je mag altijd vrijblijvend en zonder kosten advies vragen aan één van onze sociaal werkers. Zij neemt rustig de tijd om met je te overleggen. Ze helpt bij het invullen van formulieren of het bijhouden van de administratie. Je blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw situatie en de keuzes die je maakt. Samen met jou gaat ze op zoek naar het antwoord op je vragen.

Naast de sociaal werkers, zijn er ook vrijwillige ouderenadviseurs (VOA). Zij zijn speciaal opgeleid en werken onder de verantwoordelijkheid van de sociaal werker van Caleidoz. Samen met de VOA’s kunnen we nog meer mensen van dienst zijn.

Huisbezoek

Wil je liever informatie en advies in je eigen omgeving? Eens rustig overleggen over jouw persoonlijke situatie? In dat geval kun je een huisbezoek aanvragen bij een sociaal werker, zie contactgegevens hiernaast.

Bekijk hier ons filmpje>

LOCATIE ZEVENAAR

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3
6903 DA in Zevenaar

INFORMATIE EN AANMELDING

Martine Grijpink
M. 06 – 51 72 97 64
m.grijpink@caleidoz.nl

Judith Pelgrom
M. 06 – 30 15 52 95
j.pelgrom@caleidoz.nl

LOCATIE DOESBURG

De Linie
De Linie 4
6982 AZ Doesburg

INFORMATIE EN AANMELDING

(tijdelijke waarneming)
Dianne Krabbenborg
Tel.  (0313) 82 00 30
M. 06 – 86 88 34 80
d.krabbenborg@caleidoz.nl