Computersoos Zevenaar

De Computersoos is vooral bedoeld voor ouderen die de mogelijkheden willen leren van de computer, laptop, tablet of smartphone.
Ga de wereld verkennen via internet, mail of chat met je kleinkinderen, speel een spelletje kaart, maak zelf een wenskaart of een brief en verzend deze via e-mail. Op de Computersoos kun je het allemaal uitproberen. De vrijwilligers begeleiden je hier graag bij.

  • Je hoeft niet over een computer te beschikken
  • Je opleidingsniveau is niet belangrijk
  • Geen aanschaf van studieboeken nodig
  • Persoonlijke begeleiding in je eigen tempo

Een computerles kost €2,00 per keer inclusief een kopje koffie/thee.

COMPUTERBUDDY
Er kunnen diverse redenen zijn waarom je niet naar de Computersoos toe kunt of wilt gaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet mobiel genoeg bent en geen vervoer hebt. Maar ook wanneer je het spannend vindt om te leren omgaan met de computer/laptop/tablet en de stap om naar de Computersoos toe te gaan, te groot voor je is. Vraag dan hulp van een Computerbuddy. Deze bezoekt je thuis in je eigen vertrouwde omgeving en helpt je stap voor stap op weg met je vragen op de computer/laptop/tablet. Dat geldt ook voor de mobiele telefoon. Een afspraak maken kan via de Servicedesk T. (0316) 243 204 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur of stuur een mail naar info@sooszevenaar.nl

LOCATIE

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
De Hooge Bongert 3
6903 DA Zevenaar
Tel. 0316 – 52 69 94

OPENINGSTIJDEN

Inloop op:
maandag en dinsdag
13.30 – 16.30 uur

INFORMATIE

Kijk voor meer informatie op de website: www.sooszevenaar.nl